SOFTWARE DE GESTIÓ

Software ERP, CRM y SGA:

Desenvolupem software modular per construir ERP complets, amb eines CRM i SGA per proporcionar als nostres clients una gestió integral.

Integracions amb d´altres sistemes de gestió:

Els nostres desenvolupaments s’integren fàcilment amb API de tercers o capes middleware com comunicar-se amb un programa de comptabilitat que s’utilitza des de fa anys, o un altre sistema ERP que s’utilitza i que no vol substituir sinó integrar-se amb altres parts proporcionades per Yucode.

API’s fácilment integrables:

Desenvolupem API´s fàcilment integrades en altres sistemes i entorns de manera que l’escalabilitat és una característica intrínseca que permet incorporar noves funcions de forma ràpida i eficient.


Anàlisi de dades:

Actualment, moltes empreses encara no aprofiten gran part de la informació emmagatzemada en les bases de dades de l’empresa o fins i tot emmagatzemada. Això fa que l’empresa perdi competitivitat enfront d’altres empreses del sector que el fan (competència). L’equip de Yucode pot ajudar-lo a transformar en «valor» estratègic, aquestes dades.

SOFTWARE INDUSTRIAL

Industria 4.0: 

A Yucode disposem de solucions de control de plantes. Ens comuniquem a través d’Ethernet amb els sensors de la planta per recollir els seus senyals i traduir-los en dades gràfiques en temps real que permeten una ràpida presa de decisions en funció de l’avaluació d’un cop d’ull, del funcionament dels mateixos.

Disposem de tècnics per a la instal·lació de PLC’s que recullen els senyals dels sensors distribuïts en les línies de producció, forns, genolleres etc … Podem mostrar aquesta informació a través d’una aplicació mòbil o des d’una aplicació web perquè el client pugui accedir a aquesta informació des de qualsevol lloc.

Software de gestió de planta:

Adaptem el nostre software de gestió perquè puguis proporcionar les eines necessàries per a tots els departaments de la teva indústria, des de la qualitat, l’administració fins al departament de producció i fàbrica. Utilitzem funcions BigData per arribar al més mínim detall de tots els paràmetres necessaris per conèixer en detall proveïdors, clients, empleats, producció i totes les altres àrees de la seva indústria.

Sistema de Traçabilitat i marcat:

Yucode és una empresa especialitzada en la creació de software de traçabilitat i marcatge. La fiabilitat dels seus productes és evident a l’hora de desenvolupar software per a una de les empreses més potents del sector com és el fabricant de maquinària per a traçabilitat i marcatge com Macsa ID. Ens comuniquem amb els braços robot Yaskawa, amb genolleres amb capçals d’impressió d’injecció de tinta, amb etiquetes de palet, amb lectors de codis de barres i amb qualsevol altre dispositiu necessari per al correcte funcionament de la traçabilitat i etiquetatge de marcatge. El nostre software pot generar qualsevol tipus de codi que requereixi la seva instal·lació i els seus clients.

Control de producció:

A través de sistemes de traçabilitat, a Yucode podem oferir-li una sèrie de serveis que li proporcionaran informació molt valuosa sobre la producció realitzada en determinats períodes o amb diferents formats de presentació. El marcatge de la teva producció et permet saber que s’ha produït i que ha estat identificada. Mitjançant l’anàlisi de tota aquesta informació, el sistema pot generar múltiples avisos i notificacions perquè siguis el primer a conèixer qualsevol detall de la teva planta.

Automatitzación de processos:

Podem ajudar-lo a identificar quins processos són susceptibles d’automatització per a millorar el rendiment en les seves àrees d’administració, logística i producció. Sens dubte, un ràpid retorn de la inversió en millorar els circuits i fluxos operatius de la seva empresa.

Sistemes de paletitzat:

Yucode és partner de Wepall, empresa especialitzada en programari per a programar sistemes de paletitzat. Som integradors d’aquest programari, que una vegada implantat, li permetrà modificar els mosaics d’apilat i agrupació de caixes en el palet amb un sistema gràfic i pocs clics.

YUDEVELOPER SERVICES

Hores de programador:

Moltes vegades un projecte «tancat» no és satisfactori per a les parts que intervenen (client-proveïdor) sobretot en el desenvolupament de programari on és molt habitual que, en començar el desenvolupament, el client canviï els requisits constantment, de manera que comença el calvari. El servei Yudeveloper et permet disposar d’un o més desenvolupadors, perquè desenvolupin just el que vols, modificant el producte les vegades que desitgis; i per a això disposes de diverses modalitats: Programador en remot, Programador presencial, Programador presencial/remot.
O bé necessites reforçar o completar el teu equip de desenvolupament per al teu client final.
Les tarifes variessin en funció de la modalitat i del nombre d’hores que contractis. Contacta amb nosaltres i aplicarem el sistema i la tarifa que millor s’adapti a les teves necessitats.
Tots els nostres desenvolupadors tenen àmplia experiència en diferents entorns. Explica’ns la teva necessitat i nosaltres ens encarreguem de la resta.
Contacta amb nosaltres perquè et proporcionem el perfila idoni a una tarifa ajustada.

Desenvolupem el teu projecte:

Si la teva empresa necessita abordar un desenvolupament de programari, modificar un existent, completar un desenvolupament inacabat, una aplicació mòbil, una web o qualsevol necessitat relacionada amb el desenvolupament de programari, Yucode aquesta desenvolupant la nova plataforma Yudeveloper, on podràs publicar els teus projectes i deixar que Yucode s’encarregui de tota la resta a canvi d’una petita quota mensual.

Ets freelance desenvolupador de programari/ dissenyador web:

Yucode aquesta desenvolupant la nova plataforma Yudeveloper on tindràs una grán quantitat de serveis de suport especialitzats en programari (formació en programació amb la plataforma Yuschool i on podràs publicar els teus cursos propis, un market perquè puguis vendre les teves creacions, i més…) però sobretot on podràs publicar el teu perfil i a canvi d’una petita quota mensual, podràs optar a treballar en els projectes assignats a Yucode o bé treballar en els projectes que les empreses publiquin. Yucode no et demanarà cap percentatge del que acordis amb el client, serà una plataforma no intrusiva, l’única cosa que farà serà ajudar-te a aconseguir l’èxit del projecte i alhora l’èxit del client.

ALTRES SERVEIS

Desenvolupament a mida:

Desenvolupem qualsevol idea o exigència del client per a cobrir les seves necessitats amb la nostra programació a mesura, utilitzant iteracions que permetin la seva interacció amb l’equip de desenvolupament al llarg de la vida del projecte i garanteixi un producte que s’aproximi el més possible a aquesta idea inicial.

 
Servei de manteniment: 

Yucode ofereix serveis de manteniment en tots els seus desenvolupaments basats en bosses d’hores flexibles que garanteixen que el client estarà acompanyat després de la posada en marxa del projecte. Donem una garantia en tots els nostres productes davant mals funcionaments provocats per errors de codificació. Podem realitzar intervencions en remot per a agilitar el servei o bé quan sigui necessari els nostres tècnics realitzaran les intervencions in situ.

SOFTWARE DE GESTIÓ

Software ERP, CRM i SGA: Desenvolupem software modular per construir ERP complets, amb eines CRM i SGA per proporcionar als nostres clients una gestió integral.

Integracions amb d´altres sistemes de gestió:  Els nostres desenvolupaments s’integren fàcilment amb API de tercers o capes middleware com comunicar-se amb un programa de comptabilitat que s’utilitza des de fa anys, o un altre sistema ERP que s’utilitza i que no vol substituir sinó integrar-se amb altres parts proporcionades per Yucode.

API’s fàcilment integrables: Desenvolupem API´s fàcilment integrades en altres sistemes i entorns de manera que l’escalabilitat és una característica intrínseca que permet incorporar noves funcions de forma ràpida i eficient.

SOFTWARE INDUSTRIAL

Industria 4.0: 

A Yucode tenim les solucions de control de planta. Comuniquem mitjançant Ethernet amb els sensors de planta per a recollir els seus senyals `i traduir-les en dades gràfiques en temps real que permetin la presa de decisions ràpides sobre la base de l’avaluació d’un simple cop d’ull, del funcionament d’aquesta. Disposem de tècnics per a la instal·lació de PLC’s que recullin els senyals dels sensors distribuïts en les línies de producció, forns, genolleres etc… Podem mostrar està informació mitjançant una App mòbil o des d’una aplicació web de manera que el client pugui tenir accés a aquesta informació des de qualsevol lloc.

Software de gestió de planta:

Adaptem el nostre software de gestió perquè pugui proporcionar les eines necessàries per a cada departament de la seva indústria, des de qualitat, administració a departament de producció i fàbrica. Utilitzem funcions de BigData per a arribar al més mínim detall de tots els paràmetres necessari per a conèixer al detall proveïdors, clients, empleats, producció i totes les altres àrees de la seva Indústria.

Sistema de Traçabilitat i marcat: 

Yucode és una empresa especialitat en la creació de programari de traçabilitat i marcat. La fiabilitat dels seus productes queda patent en desenvolupar programari per a una de les empreses més potent del sector com és el fabricant de maquinària per a traçabilitat i marcat com és Macsa ID. Comuniquem amb braços robots Yaskawa, amb Genolleres de fleixat i enfardat amb capçals d’impressió inkjet, amb etiquetadores de palets, amb lectors de codis de barres i amb qualsevol altre dispositiu necessari per al correcte funcionament de la traçabilitat i el marcat-etiquetatge. El nostre software pot generar qualsevol tipus de codi que requereixi la seva instal·lació i els seus clients.

Control de producció:

Mitjançant els sistemes de traçabilitat, a Yucode li podem oferir una sèrie de serveis que li proporcionessin una informació molt valuosa respecte a la producció realitzada en determinats períodes o bé amb diferents formats de presentació. El marcatge de la seva producció li permet conèixer que s’ha produït i que s’identificat. Analitzant tota aquesta informació, el sistema pot generar múltiples avisos i notificacions perquè vostè sigui el primer a conèixer qualsevol detall de la seva planta.

TRANSFORMACIÓ DIGITAL

Anàlisi de dades:

Actualment en moltes empreses encara no s’aprofiten gran part de la informació que s’emmagatzema a les bases de dades de l’empresa o ni tan sols es guarden. Això fa que l’empresa perdi competitivitat respecte a altres empreses del sector que ho fan (competència). L’equip de Yucode el pot ajudar a identificar els beneficis potencials de guardar i explotar unes certes dades essencials, que poden afegir un valor estratègic que permeti reorientar, reorganitzar i redefinir els equips i els objectius del seu projecte empresarial.

Automatització de processos:

Podem ajudar-lo a identificar quins processos són susceptibles d’automatització per millorar el rendiment en els seves àrees d’administració, logística i producció. Sens dubte, un ràpid retorn de la inversió mitjançant la millora dels circuits i fluxos operatius de la seva empresa

Adaptació de tasques a models digitals:

Estem en l’era de la digitalització, de la gestió de vendes de la seva empresa, de tots els models de negoci, de xarxes comercials, de l’emmagatzematge i gestió de documentació, de tractar amb clients, d’absolutament tots els circuits de funcionament de l’empresa. IA, Big Data, Blockchain són termes que estan cada vegada més presents en el dia de la gestió empresarial.

ALTRES SERVEIS

Desenvolupaments a mida:

Desenvolupem qualsevol idea o exigència del client per a cobrir les seves necessitats amb la nostra programació a mesura, utilitzant iteracions que permetin la seva interacció amb l’equip de desenvolupament al llarg de la vida del projecte i garanteixi un producte que s’aproximi el més possible a aquesta idea inicial.

  
Servei de manteniment: 

Yucode ofereix serveis de manteniment en tots els seus desenvolupaments basats en bosses d’hores flexibles que garanteixen que el client estarà acompanyat després de la posada en marxa del projecte. Donem una garantia en tots els nostres productes davant mals funcionaments provocats per errors de codificació. Podem realitzar intervencions en remot per a agilitar el servei o bé quan sigui necessari els nostres tècnics realitzaran les intervencions in situ.